Sovsidan

RestOn

En sovmonitor med hög noggrannhet, i form av ett bälte,endast 2mm tunn, placeras bekvämt i sängen. RestOn mäter hjärtslag, andning och kroppsrörelse och kopplas till Sleepace mobil app för detaljerad rapportering.

Sömn och Hälsa

RestOn samlar in data till Sleepace appen som ger personlig rapport och status. Appen tillhandahåller råd och tips för sömn, motion, matvanor, etc. för att hjälpa användaren skapa den perfekta sovplaneringen och få hög sömnkvalité.

Högsta noggrannhet

RestOn kan jämföras med prestanda för medicinsk utrustning och är överlägsen alla aktivitets-armband i noggrannhet. RestOn består av en 60 cm lång sensor, i klass med medicinsk utrustning, innesluten i ett endast 2mm tjockt band som placeras i sängen i brösthöjd. Noggrannheten förstärks av sensorns känslighet, stor area för mätning och nära avstånd till kroppen. RestOn bygger även på banbrytande nyutvecklad algoritm som säkrar att varje grupp av data analyseras noggrant.

Analysera din sömn

Förutom att mäta hjärtrytm och andning i realtid, kan RestOn ge överskådlig information om din sömn. Mellan vilka klockslag du sover, sovtid, hur mycket du rör dig, lämnar sängen, samt andning och hjärtslag analyseras för att beräkna den verkliga sömnkvalitén.

RestOn

Professionell och noggrann mätning och analys av sovdata. Överskådlig rapport, råd och tips för förbättring.

Placering

RestOn är gjord för att störa så lite som möjligt under sömn, du slipper fästa sensorer på kroppen eller bära armband. Placera bältet i sängen under lakanet, med det magnetiska locket fäster och samtidigt aktiverar du RestOn i sängen. Se video nedan för hur man använder RestOn

Se Videon för RestOn