Sovsidan

Den smarta sovlampa

Nox är en smart sänglampa som designats för att hjälpa dig somna lättare, sova bättre och vakna behagligare. Ljus och ljudprogram anpassat till din egen kroppsklocka påverkar din sömn positivt. Koppla Nox till Sleepace mobilapp, välj ett rogivande insomningsljud och Nox tonad till insomningsbelysning. När du somnat stängs ljud och ljus av tills det är dags att vakna, då väcks du av mjukt behagligt ljud och ljus under en period av lättsömn.

Nox är den perfekta sänglampan för dig som vill få hjälp att komma i ro och sova gott. Kopplad till mobilapp hjälper den dig att somna och stängs av automatsikt när du sover. Kombinera med RestOn sovmonitor för att få fullständig kontroll över kvalitén på din nattsömn. Nox mäter temperatur, luftfuktighet, ljus och ljud i din sovmiljö. När det är dags att vakna väcks du av behagligt ljud (tex fågelsång) och ljusalarm. Se video ovan

RestOn sovmonitor, mäter hjärtslag och andning och kroppsrörelser, kan kombineras med Nox och Sleepace mobilapp.

Somna lättare

Infrarött ljus sägs ha många positiva hälsoeffekter och är helt ofarligt för allt levande. Ljuset från lampan kan öka produktionen av melatonin, ett naturligt hormon i kroppen, som har visat sig var bra på att förbättra sömnen.

Vakna naturligt

Genom att bli väckt under en period med lättsömn istället för djupsömn känner du dig piggare och fräschare. Sleepace mobilapp låter Nox få reda på när du är i en fas av lättsömn inom 30 minuter från din angivna alarmtid och lampan kommer att väcka dig varsamt.  På så vis kommer du att vakna naturligt och känna dig piggare.

Sovmiljö

Nox Smarta sovlampa innehåller sensorer för att mäta temperatur, luftfuktighet, omgivande ljus och oljud i din sovmiljö. Tillsammans med Sleepace mobilapp kan du få en bild av hur din miljö påverkar din sovkvalité

Beställ nu!

Väckningsljus

Insomningshjälp

Tips & Råd

Personlig

16 milj LED

Smart mobilApp